Facebook
Menü

TIPPSZIGET - Fontos tudnivalók a szülőknek!

KEDVES SZÜLŐK!

Szeretnénk Önöket a táborral kapcsolatos legfontosabb információkról tájékoztatni, az ilyenkor felmerülő alapvető kérdésekre válaszolni.

1. A kosárlabda táborban diplomás, szakképzett oktatók és nevelők vigyáznak a gyermekekre, a tábor rendjére és biztonságára.


2. Állandó orvosi ellátást és ügyeletet biztosítunk.


3. Kérnénk minden szülőt,gondviselőt,hogy gyermekük a táborba a kitöltött "Szülői Nyilatkozat Táborozáshoz" nyomtatvánnyal érkezzen! A nyomtatvány itt letölthető:

- Szülő/gondviselő egészségügyi igazolás formanyomtatványt

4. Ha a résztvevők között van olyan gyermek, aki állandó gyógyszert szed, kérnénk ne felejtsék otthon és egy mondatban tájékoztatót mellékelni az orvossághoz.


5. Kérnénk,hogy gyermekeiknél legyen leírva a szülők telefonszáma, elérhetősége.


6. Kérjük, hogy minden gyermeknek csomagoljanak szájmaszkot is, mert lehet olyan helyre teszünk látogatást a tábor ideje alatt ahol szükség van rá!


7. Fürdési lehetőség lesz és fogjuk is használni az uszodát. Szeretnénk minden szülőt tájékoztatni arrról, hogy NEM FOGJUK A GYEREKEKET A DUNÁRA VINNI FÜRDENI! Kérnénk, hogy erről otthon is beszéljenek a gyerekekkel, ne legyen ez kérdéses téma a táborban. Bármilyen meleg is lesz, csak az uszodát fogjuk igénybe venni.


8. NAPTEJ-SZÚNYOGÍRTÓ SPRAY-PAPÍRZSEBKENDŐ, EGYÉB KELLÉKEK: A nevelőknél ezek a kellékek folyamatosan biztosítva lesznek, de mivel nagy létszámra számítunk, nagy segítség lenne, hogy otthonról hozzanak magukkal. Szeretnénk tájékoztatni a táborozókat, hogy a kollégiumban új nyílászárók lettek felszerelve. Talán így a szobák kicsit hűvösebbek lesznek, de a már visszajáró kosarasaink tudják,hogy egy kis ventillátor milyen sokat ér. Akinek van lehetősége, hozzon magával egyet. Amit viszont mindenkinek ajánlunk, hogy hozzon elektromos szúnyogriasztót és szúnyogirtó sprayt! A nagy áradások miatt nagyon sok szúnyogra számíthatunk!


9. TÖRÜLKÖZŐ-ÁGYNEMŰ: A kollégium mindezeket biztosítja, de az edzésekhez ill.az uszodához szükséges törülközőket minden gyermek otthonról hozzon.


10. SZÁMÍTÓGÉP-TELEFON-DRÁGA JÁTÉKOK: Kérnénk a szülőket, hogy csakis saját felelősségükre engedjék gyermekeiknek, hogy drága játékokat, készülékeket hozzanak a táborba. Nincs lehetőségünk ekkora létszám mellett az értékekre külön felügyelni és felelősséget vállalni. A kollégiumban számítógépterem áll a gyermekek rendelkezésére. Az itt elhelyezett 20 számítógépet minden este használhatják a gyerekek.

Rátgéber Akadémia

vissza
Kövess minket közösségi oldalunkon, ahol megtalálhatod a legaktuálisabb híreinket!
Facebook
MKOSZ KSMK Nemzeti Kosárlabda Akadémia
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

Rátgéber Kosárlabda Tábor

Telefon: +36 30 997 4709

E-mail: kosartabor@ratgeber.hu