Kiemelt támogatónk: Decathlon
Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatábor, Baja - 2020


Defending the pick-and-roll
(Angol nyelvű PDF, 1.1mb)
COVID INTÉZKEDÉSEK


Kedves Táborozóink!
Kedves Szülők!


A világban kialakult egészségügyi és járványhelyzet miatt,figyelembe véve Magyarország Kormányának erre vonatkozó intézkedéseit,minden igyekezetünkkel azon leszünk,hogy táborunk a legbiztonságosabb körülmények között,az egészségügyi szabályoknak és előírásoknak megfelelően legyen megtartva.
Ezért a következő legfontosabb egészségügyi intézkedéseket fogjuk a tábor egész ideje alatt betartani és betartatni mindenkivel:
  • 1. A táborba érkezéskor a szülők az MNÁMK sportcsarnok parkolóját használhatják. Itt kialakított belépési pontok lesznek, ahol a gyermekek testhőmérsékletének mérése történik, illetve a befizetési helyszín is ez lesz. Innen a gyermekek segítők közreműködésével foglalják el szállásukat valamint veszik át a részvételi csomagot. A szülők a tábor belső területére már nem tudnak bemenni!
    Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy azon gyermekeket, akiknek a megérkezéskor 37,5 foknál több a testhőmérséklete, nem tudjuk fogadni és sajnos nem tud részt venni a táborban!
  • 2. Táborozóink valamint a szakmai és pedagógus stáb minden tagjánál mindennap fogunk egy testhőmérést végezni.Amennyiben bárkinél lázas tünet lépne fel a tábor ideje alatt,felvesszük a kapcsolatot a szülőkkel,az együttműködő orvosi ellátásunkkal és megtesszük a megfelelő lépéseket.
  • 3. A kollégium és az étterem területén több fertőtlenítő állvány lesz elhelyezve, melynek használata minden táborozó számára kötelező lesz.
  • 4. Vendéglátóink (szállás,étkezés) a legszigorúbb intézkedéseket betartva biztosítják a gyermekek táborozását, ellátását. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, melyek napi szinten fertőtlenítésre kerülnek.
  • 5. Az edzések alkalmával használt sportcsarnokok mosdói napi rendszerességgel fertőtlenítésre kerülnek. Továbbá az edzéseken használt labdák,sporteszközök is mindennap fertőtlenítésre kerülnek.
  • 6. A gyermekeket szállító busz fertőtlenítéséről is gondoskodni fogunk.
  • 7. A határon túlról jelentkező kosárlabdázó gyermekek,a Kormányrendeletnek megfelelően csak a zöld zónához tartozó országokból érkezhetnek táborunkba.


Köszönjük,hogy elfogadják rendelkezéseinket és támogatják munkánkat!
Várunk Mindenkit Szeretettel Baján!Rátgéber Kosárlabda Akadémia


Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége


Rátgéber Akadémia
Baja, Petőfi Sziget
Info: +36 30 997 4709
kosartabor@ratgeber.hu